Sidor

lördag 12 mars 2011

Nostalgi russin och framtidsfunderingar

Senaste veckan har varit trevlig, och vädret därute gör en på gott humör. Sitter som bäst i soffan med en kopp te, tittar ut genom fönstret förbi alla dammtussar som väntar på att bli uppsugna i dammsugaren, och bestämmer mig för att idag skall jag njuta av vädret ute!! Kanske en sväng i skidspåret, en sväng via stan för att inhandla sommarkläder till vår resa till Cypern om en vecka..kanske sätta mig på terassen och njuta av vårsolen, ifall vädret håller i sig. :)


Igår besökte jag och mina arbetskamrater GOEXPO-mässan och främst då golfavdelningen, senare på dagen deltog vi i ett skolningstillfälle, som ur min synvinkel var väldigt intressant. Det handlade mera om dialog än monolg, mellan föreläsaren och deltagarna. På detta sätt blev skolningen mycket mera levande..  vi gjorde bekantskaper och förstås  rymdes även shopping med på agendan! Skaffade mig nya golfskor och hoppas att dessa  för ut mig på banan, hjälper mig igenom rundorna och skonar mina fötter. Pigg blir man iaf av färgen :)


Tidigare i veckan firades fastlagstisdagen och på jobbet hade vi friluftseftermiddag. En liten överraskning hade N ordnat ihop, ett litet "survival kit" för eftermiddagen, och det är sånthär jag älskar! Ett kit fyllt med humor, omtanke och nostalgi, som pigga upp mig! Kiten innehöll som sagt en grandi och en liten russinburk, OCH en fastlagsbulle som skulle avnjutas efter skidturen och pulkaåkningen. Bästa fastalgsfirandet på länge, och gissa hur god fastlagsbullen var efter att man skidat upp och ner på spånbanan? :)


Imorgon är det supertreenit, ett evenemang som jag deltagit i åtminstone 15 år !!! En dag fylld med svettiga gympapass, trevligt sällskap och avkopplande bad efteråt - kropp och själ njuter till max. Rekommenderar varmt.

2 kommentarer: