Sidor

söndag 28 augusti 2011

Sockerbröllop


Dagen och kvällen var lika varm och ljummen för sex år sedan..igår firade vi vår sjätte bröllopsdag på ett avslappnat sätt.Igår likaså för sex år sedan firades foreldarnas natt. Efter hårt arbete på dagen, åkte vi ner till lokala hotellet, tog oss en mat bit samt lite cava, för att sedan samlas med vänner nere gästhamnen, där mankunde beundra elden och raketerna som avslutar  sommaren. Tycker att stämningen är mysig, just denna kväll..man samlas gammal som ung, mörkret faller och man står tillsammans och njuter en stund. Kvällen var ännu ung då vi beslöt oss för at tåka hemåt. En skön kväll.
Tack älsklingen min  !
Min blomma som jag fick.... tycker själv att jag inte är en "blomtyp" då det gäller smycken, men detta gillar jag starkt, lite tuffare och "edgigare" blomma.. och framförallt för att han själv valt detta smycke åt mig!
Hade fått för mig att whisky innehåller socker...och med det i tankarna kom jag på gåvan..Totte saknar whiskyglas och fick söka med ljus och lykta förrän jag hitta de perfekta (imitt tycke) glasen.Så jag var såå stolt över glasen..Men ack och ve, tror ni han märkte dem? nehej...utan det var flaskan han såg  och blev glad för!


Raketerna var betydligt finare än vad denna bild ger dig..! :)


Nu blir det TallShips ute på Erstan, ut o gunga på havet med vänner..Det såg inte lovande ut här på förmiddagen men nu verkar det ljusna..skulle göra gott med lite frisk havsluft och stora fartyg.. !

1 kommentar:

  1. oj grattis ti er, fast lite försent.
    Fina bilder från en fin dag <3
    kram

    SvaraRadera