Sidor

måndag 30 maj 2011

Löpning, glädje, svett & smärtaSvett & stön..eller jeeeejeeee känsla?

Åååååh vad det kan variera...


Sitter här med iskub på ena höftet och benen insmorda med kylande gel..ja..inte känner man sig minsann som en evig ung tjugoåring längre..! Dagens löpning var trög, ont gjorde det och det gick långsamt framåt, precis som om motvinden pressat mot mig hela sträckan.. och för mig var det en stor besvikelse, visst bet jag ihop o klinkade fram, men lördagens lätta fjädrande steg var som bortblåsta..I lördags var vi ett tjejgäng som åkte tillsammans till Åbo på Naisten Kuntovitonen, för att springa eller gå femman eller dubblefemman. Ett evenemang som lockar kvinnor i alla åldrar, från aktiva löparen till glada motionärer. Förmiddagen var kall och mulen,men programutbudet de hade höll deltagarna igång. Hunksen, hade denna gång lämnat sin entusiasm hemma och glömt att träna på koreografierna, och de gav oss mera gäspningar än nåt flås ... Kanske deras tid är över? Tyvärr räcker det inte enbart att ha en kropp i perfekt skick för att hålla kvaliteten uppe, inte i längden...
Ramon Silverio däremot, från Dansskolan Salsa De Cuba fångade publiken med sin otroliga charm och glädje upp på scenen. Kvinnor skrattade OCH dansade samtidigt! Lönar sig att kolla in hans pass, emellanåt trummar han på sin trumma, däribland sjunger han och underhåller publiken, och visst hinner man dansa också. :)  
Kl 13.10 gick startskottet, vilken feelis! Jag sprang femman och kände som om jag skulle ha haft hjul under mig, ja nästa hela sträckan iallfall, de sista två uppförsbackarna flåsade jag på som sjutton, ville inte ge tjejen, som sprungit brevid mig en god sträcka, försprång. Bra sporrning!
Eteråt avnjöt vi matsäcken man får då man kommer i mål, och körde därefter hem i fullt solsken. En riktigt trevlig dag med vänner, visst kan man spendera dagen såhär!

Iskuben har jag tagit bort..och benen känns helt okej...hoppas hoppas att nästa löprunda återigen känns som om jag hade hjul under fötterna.. och att den euforiska känslan infinner sig.... :)

4 kommentarer:

 1. Duktigt! Du har igen varit och springa, blev du biten:) Jag skulle så fara på länk idag men dagisets vårfest drog ut på tiiiden. Får ta det imorgon istället! Sköt om din höft och ben!

  SvaraRadera
 2. Du har en award hos mig! kram

  SvaraRadera
 3. Tack Lotta! Det var snällt! skall kolla närmare på det - verkade som en kul award! :)

  Milla, tack vännen!! blev lite biten jo.. :) Ha släna löprundor du o l med!

  Kramar till er!

  SvaraRadera