Sidor

måndag 11 april 2011

EUFORI!!

Onsdag kväll 6.4 brakade det loss!! Vi var sju tjejer som för ett par månader sedan beslöt oss för att hälsa Enrique Iglesias varmt välkommen till Finland.. :)
Stressade på jobbet, hann hem och koppla av en stund i soffan före vi startade iväg till HK ÅboHallen, låg i soffan i mina thights och kände inget större sug på att åka iväg, arbetet hade tagit musten ur mig, sträckte på mig likt katten brevid mig och funderade hur man ska orka gå på konsert..?


Sinne var snäll nog och kuskade på alla oss sju i deras stora bil. Stämningen i bilen var god, alla förväntansfulla och glada att komma iväg tillsammans, men tror ändå inte vi riktigt hade några destor större förväntningar, drömmar att uppfylla..

Anna Abreu körde igång och värmde upp med många bra låtar, hon fick en att lätt gunga på höftena, känna rytmen i kroppen, men ändå tittade man emellanåt förstrött på klockan och några gäspningar kom nu och då..

Kommer inte ihåg vad klockan var då Enrique äntrade scenen, men kommer ihåg känslan!! Fjortisen i en dök fram och vi dansade,skrek, tjöööt, kände bouncen i kroppen från musiken, sjöng med och var helgalna. På en bråkdelssekund, från små applåder stillastående till hysterisk fan!! De måtte vara känslan i havet av tjutande fans som drog med oss!!

Enrique var fantastisk i sin show, han ville vara nära sin publik, han klättrade på staket, han hoppade ner, sprang längs med gångar, böjde sig ner i havet med händer, som LÄNGTADE att få röra honom! Och en lyckans ost från vårt gäng lyckades! Mia fick röra hans hand OCH foten!!! Jag och Pepa som stod och tryckte i klungan med utsträckta händer var hårsmånen ifrån, det räckte för att sätta kroppen i obalans!! Benen skakade av den euforiska känslan som situationen skapade! WOW-känslan var stark under hela kvällen! 
Efter konserten fick vi en sneakpeak bakom stagen och lyckades få tag i en "rodare" som gav oss konserprogrammet, Enrique hade gett allt på scenen och nöjda åkte vi hemåt med en av bandets trumpinne.

TACK Betti, Diana, Ela, Mia, Pepa & Sinne OCH Enrique för en fantastisk kväll!
Jag tror att den natten var vi alla ännu på konsert i drömmarnas underbara land!

hmmmmmm.....!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar