Sidor

fredag 4 februari 2011

Let´s Dance!

Sitter och tittar på Let´s dance och åååh om man sku få vara med om nåt sånt!! vilken glädje och vilka utmaningar man skulle tampas med.skitskoj men skitsvårt garanterat ibörjan..samba kör de idag och jag skulle helt klart välja en såndär tofsklänning där tofsarna svänger om höftena då man rör sig över golvet..bra träning garanterat!
På tal om träning..det finns gånger som jag kännt mig nere/förbannad/irriterad på riktigt morr humör över något MEN efter att jag fått svettas och glädjas med mina kunder under en timme så mår jag sååå mycket bättre. Endorfinerna som strömmar ut i kroppen får mig på gott humör och kroppen laddas av energi -såpass att jag kunde dammsuga grannskapets alla hushåll!! Vad får dig igång? Vad ger dig din kick som får dig att vända ditt humör från nere till toppen? Fundera på det och kom ihåg att plocka fram det just då när allt känns för blää..

Jag får fortsätta drömma om Let´s Dance och nöja mig med att en tunisisk magdansös drog upp mig på golvet ett antal år sen-och kul det hade jag!!


Kramen till er alla som tittar in!

4 kommentarer:

 1. Häftigt foto Petruskan!
  Kramisar av miufiu :)

  SvaraRadera
 2. Jag blir också alltid sugen på att dansa när jag ser på lets dance. Skulle vara kiva att prova dom danserna nångång. :)Det är nog ett svettigt zumbapass eller en lång promenad med trevligt sällskap som svänger mitt humör har jag märkt. Sen orkar man med vardagen igen! :) Tack för igår. ;) h. Tanja

  SvaraRadera
 3. Härligt med dans, och härlig bild på dej! :)
  Själv lackar jag naglarna när jag vill pigga upp mej själv (eller nacklar naglarna som ungarna säger!) - jag blir alltid så glad när jag ser fina färger, så det är mitt enkla knep att muntra upp mej själv. Men träning/dans är nog helt säkert mycket bättre! det är ju inte som att man rör på sig väldigt mycket när man lackar naglarna... :-)

  SvaraRadera
 4. Det är ju just som är det bästa - att vi alla har vårt egna grejer som man tar till för att få humöret att vända, för att må bra. Trevligt och läsa vad som få er på topp! Tack för det!

  SvaraRadera