Sidor

söndag 6 februari 2011

nya gardiner och kattmys

Efter gårdagens 40-års fest med god mat och jätte trevligt sällskap samt en glad jubilar, var det dags och ta tag i hemmet idag. När vårsolens första strålar söker sig inomhus får man iver att ändra om. Idag tog jag mig an vardagsrummet, som avkläddes sin julskrud, jaa julbocken stod ju ännu framme, likaså julstjärnorna i fönstret..., men nu fick jag äntligen upp mina nya gardiner!
Förstås med assistenthjälp, som jag inte var så värst förtjust över först, men efter att jag släppt min irritation kunde jag inte annat än låta Cindy "hjälpa till", gång på gång kom hon kasta sig rakt över gardinen då jag satt och fålla upp dem..

 Då våra soffor är från Ikea, har jag också möjlighet att ändra om överdragen till dem. Det kan tyckas och kännas löjligt, men jisses vad det ändrar!


 Weeknden har vart skön, lördagen förgylldes av zumbatimmen för duktiga små tjejer, och deras underbara spontanitet och ärlighet. Vi hade dansat till låten Asereje med Las Ketchup, en gång, då jag frågar gruppen om de vill att vi ska ta om dansen och ett rungande NÄÄÄÄÄ hörs!! hahah!! Jag var ivrig med det var inte kunderna denna gång! Så det var bara att gå vidare. :) Ärlighet vara längst heter det..när tappar vi modet att vara helt ärliga?  Spontaniteten är också stark hos småtjejerna, de glädjer sig öppet och man kan inte annat än ryckas med i deras fniss och glädjeskutt!
Nu blir det bastu & Solsidan!

1 kommentar:

  1. Oj, när en sån sötnos vill hjälpa till måste man ju bara låta henne vara med! :) Vad fint det blev, och annorlunda. Känner knappt igen rummet. Måste bara beundra din energi, och dagen efter fest dessutom!!
    Härligt också med ärliga småtjejer. Fast jag skulle gärna dansa Asereje med dig, helt på riktigt!! Kram!

    SvaraRadera